ADDICTED CARP BAITS

Costuri transport si transport gratuit

In cazul in care ai ales livrarea prin curierat rapid, exista urmatoarele situatii:

Comanda

DPD

0 – 199,99 lei

29,9 lei

peste 200 lei

Transport gratuit

Costurile de transport DPD sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului. Va recomandam sa verificati starea ambalajului iar pentru cele care prezinta urme avansate de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, va rugam sa refuzati coletul (coletele).

Procesarea comenzilor si livrarea coletelor

Comenzile online se proceseaza in maxim 24 de ore lucratoare de la trimitere iar cele trimise in weekend se proceseaza in ziua de luni.

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la NUMARUL: 0755233299

Modalitati de livrare

Pentru comenzile online exista 2 variante pentru a intra in posesia produselor:

  • ridicare din Depozitul de la Brasov
  • livrare prin serviciul de curierat rapid;

14 zile drept de retur

Fiecare dintre noi este client, asa ca intelegem foarte bine dorintele clientilor nostri. Pentru comenzile online, trimise prin curierat rapid, ai 14 zile calendaristice in care te poti razgandi si poti returna produsele fara invocarea unui motiv (conform ordonantei de urgenta 34/2014).

Odata receptionate produsele vom face demersurile necesare pentru returnarea sumei de bani, direct in contul tau bancar. Pentru a demara procesul de retur, te rugam sa ne contactezi pe email ,nr de contact.